У початок

Станцію ОККО у Бродах обладнали двома зарядками для електромобілів

Дві зарядні станції TOKA для електромобілів з’явилась на автозаправному комплексі ОККО у Львівській області. Про це повідомляється на сторінці компанії TOKA у мережі Facebook.

«Всі дороги ведуть до Львова або через Львів. І щоб ви не зволікали в дорозі, ми продовжуємо разом з нашими партнерами розбудовувати EV інфраструктуру. Відразу 2 швидкісні зарядні станції додались в нашу мережу ТОКА», – йдеться у повідомленні.

Як зазначили у компанії, їх розташовано на АЗК ОККО, що на вулиці Березовій, 1-А у містечку Броди Львівської області. Це «TOKA #575 OKKO Gas Station Fast Charger», пояснили у прес-службі компанії, додавши, що станцію оснащено трьома портами.

Вони мають такі параметри: тип – CCS 2, 120 кВт, вартість 1 ТОКА – 12.99 грн; тип – CHAdeMO, 50 кВт, вартість 1 ТОКА – 12.99  грн; тип – Type 2 Plug, 22 кВт, вартість 1 ТОКА – 9.99 грн.

Одночасно можуть заряджатися три автівки.  

Другу станцію, згідно з повідомленням, «TOKA #582 OKKO Gas Station Fast Charger», теж оснащено трьома портами, які мають такі параметри: тип – СCS 2, 150 кВт, вартість 1 ТОКА – 12.99 грн, тип – СCS 2, 150 кВт, вартість 1 ТОКА – 12.99 грн; тип – Type 2 Plug, 22 кВт, вартість 1 ТОКА – 9,99грн. Аналогічно одночасно можуть заряджатися 3 автомобілі.

Як писав enkorr раніше, наприкінці лютого-місяця запрацювала нова зарядка на столичній вулиці Милославській, а в квітні – в Одесі на вулиці Пестеля. Загалом же станом на березень 2023 року у мережі ОККО працює 54 зарядних пристрої для електромобілів.

Нагадаємо, для зручності користування послугами електрочарджерів у мережі ОККО клієнтам необхідно завантажити мобільний додаток від ТОКА. Завдяки йому водії електрокарів можуть бачити актуальний статус кожного з пристроїв на АЗК ОККО: яка його потужність, чи не зайнятий він, чи не перебуває на ремонті тощо.

Також цей додаток інтегровано в програму лояльності Fishkа.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти