У початок

АЗК ОККО в Одесі обладнали зарядною станцією для електромобілів

Зарядна станція TOKA для електромобілів з’явилась на автозаправному комплексі ОККО, розташованому в місті Одесі по вулиці Пестеля, 2А. Про це повідомляється на сторінці компанії TOKA у мережі Facebook.

«Гарні новини  з улюбленого портового міста нашої електромобільної України! Ще однією DC поповнилась інфраструктура Одеси: TOKA #583 OKKO Gas Station Fast Charger, вул. Пестеля, 2А», – йдеться у повідомленні. 

Зарядна станція працює в режимі 24/7.

Як зазначили у компанії, станцію оснащено трьома портами. Вони мають має такі параметри: тип – Type 2, 22 кВт, вартість 1 ТОКА – 9.99 грн; тип – CHAdeMO, 50 кВт, вартість 1 ТОКА – 12.99  грн; тип – CCS 2, 50 кВт, вартість 1 ТОКА – 12.99 грн.

Одночасно можуть заряджатися 2 автомобілі.

Як писав enkorr раніше, наприкінці лютого-місяця запрацювала нова зарядка на столичній вулиці Милославській. Загалом же станом на березень 2023 року у мережі ОККО працює 54 зарядних пристрої для електромобілів.

Нагадаємо, для зручності користування послугами електрочарджерів у мережі ОККО клієнтам необхідно завантажити мобільний додаток від ТОКА. Завдяки йому водії електрокарів можуть бачити актуальний статус кожного з пристроїв на АЗК ОККО: яка його потужність, чи не зайнятий він, чи не перебуває на ремонті тощо.

Також цей додаток інтегровано в програму лояльності Fishkа.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти