У початок

SP GAZ GROUP нарощує логістичні потужності (фото)

Міжнародна група компаній SP GAZ GROUP розширила свій парк транспортних засобів п'ятьма бензовозами, зокрема двома багатосекційними. Про це enkorr повідомили у компанії.

«SP GAZ GROUP пішла назустріч потребам клієнтів і придбала бензовози, які дають змогу перевозити пальне від виробника безпосередньо до споживачів. Бензовози відповідають усім необхідним стандартам безпеки, що є пріоритетним чинником для компанії», — йдеться у повідомленні.

Зі слів засновника групи Станіслава Пламадяло, інвестиції у власний автопарк – це не лише розвиток компанії і створення десяти додаткових робочих місць, а й важливий елемент національної паливної безпеки.

«Коли розпочалася повномасштабна війна, саме завдяки наявності сертифікованих газовозів SP GAZ GROUP змогла у перші ж дні налагодити імпорт палива з сусідніх країн автомобільними шляхами. Відтепер компанія може доставляти до споживачів дизпальне і бензин», — пояснив він.

Окрім цього, придбання бензовозів є частиною стратегії компанії з посилення позиції на ринку й забезпечення якісних послуг. Компанія планує продовжувати інвестувати в розширення власного автопарку.

На цю мить SP GAZ GROUP має в Україні власних 19 газовозів і 5 бензовозів. Ще 6 газовозів очікуються в травні, завдяки яким буде створено ще 14 робочих місць.

SP GAZ GROUP перебуває у трійці найбільших постачальників скрапленого газу. У групу входить трейдинговий підрозділ і транспортно-логістична компанія, яка оперує потужностями 50 автотанкерів (Україна, Молдова), двома поїздами європейських вагонів для скрапленого газу і дизельного пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти