У початок

Socar збиратиме кошти на подарунки для дітей загиблих героїв

Відсьогодні стартує новорічний проєкт Socar спільно з благодійною платформою dobro.ua і фондом «Діти героїв». У рамках ініціативи збиратимуться кошти на подарунки дітям, які втратили своїх батьків. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.  

Як зазначається у повідомленні, стати чарівником й здійснити новорічні бажання українських дітей дуже просто – достатньо на АЗК Socar придбати спеціальну листівку із зображенням дитячих малюнків. Її можна залишити собі на згадку, а можна написати теплі новорічні побажання дитині й покласти її у скриньку. Socar гарантовано доставить ваше привітання адресатові.

Долучитися до проєкту також можуть користувачі додатку Level, здійснивши благодійний внесок за допомогою мобільного додатку чи на платформі dobro.ua

«Так, нам ніколи не вдасться повернути дітлахам найрідніших людей, але ми спроможні подарувати дітям різдвяний настрій і передати заповітний подарунок від Святого Миколая. Ми дуже вдячні нашим партнерам за змогу втілити в життя новорічну казку для маленьких українців», – зазначає PR-директор Socar Energy Ukraine Олена Осипчук. 

Двадцять гривень від вартості кожної листівки й кошти, зібрані через додаток Level, буде спрямовано на придбання подарунків. Кожен із дітей отримає персональний подарунок – саме той, який дитина загадала й намалювала, додають у мережі АЗК. 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти