У початок

Щотижневий експорт СПГ з США зменшився до 21 партії

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США знизився за тиждень, що закінчився 27 вересня, порівняно з попереднім тижнем, повідомляє LNG Prime.

У своєму щотижневому звіті про природний газ агентство повідомило, що 21 СПГ-транспортер відправився з заводів США в період з 21 по 27 вересня, що на сім вантажів менше, ніж тижнем раніше.

Крім того, загальна місткість цих суден для транспортування СПГ становить 79 млрд кубічних футів, повідомляє EIA з посиланням на дані про доставку, надані Bloomberg Finance.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні обсяги постачань природного газу на експортні термінали СПГ США знизилися на 9,1% (1,2 млрд куб. футів на день) за тиждень і становили в середньому 11,8 млрд кубічних футів на день.

Постачання природного газу на термінали в Південній Луїзіані скоротилися на 3,2% (0,3 млрд куб. футів на день) – до 7,8 млрд куб. футів.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали за межами узбережжя Мексиканської затоки скоротилися на 67,6% (0,6 млрд куб. футів на день) – до 0,3 млрд куб..

Об’єкт Cove Point LNG, яким керує підрозділ Berkshire Hathaway BHE GT&S, розпочав щорічне технічне обслуговування 20 вересня.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив вісім вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав три вантажі протягом минулого тижня.

Термінал СПГ Cameron компанії Sempra Infrastructure відправив чотири вантажі СПГ, тоді як термінал СПГ Freeport і Calcasieu Pass компанії Venture Global відправили по три вантажі протягом минулого тижня.

СПГ-термінал острова Ельба цього тижня не відправляв вантажі СПГ зовсім.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти