У початок

Щотижневий експорт СПГ США зріс до 29 вантажів

За даними Управління енергетичної інформації США, експорт скрапленого природного газу (СПГ) США зріс за тиждень, що закінчився 1 листопада, порівняно з тижнем раніше.

У своєму щотижневому звіті про природний газ агентство повідомило, що 29 СПГ-суден вирушили з заводів США в період з 26 жовтня по 1 листопада, що на два судна більше, ніж тижнем раніше.

Крім того, загальна місткість цих суден СПГ становить 108 млрд кубічних футів, повідомляє EIA з посиланням на дані про доставку, надані Bloomberg Finance.

Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, середні обсяги постачань природного газу на експортні термінали СПГ США зросли на 2% (0,2 млрд куб. футів/добу) за тиждень і становили в середньому 13,9 млрд куб. футів/добу.

Постачання природного газу на термінали у південній Луїзіані зросли на 2,9% (0,2 млрд куб. футів/добу) – до 8,7 млрд куб. футів/добу.

Агентство повідомило, що постачання природного газу на термінали у південному Техасі й за межами узбережжя Мексиканської затоки практично не змінилися, становлячи в середньому 4,1 млрд куб. футів/добу у південному Техасі й 1,1 млрд куб. футів/добу за межами узбережжя Мексиканської затоки.

Завод Cheniere Sabine Pass відправив дев’ять вантажів, а завод компанії в Корпус-Крісті надіслав п’ять партій протягом минулого тижня.

Термінал Cameron LNG компанії Sempra Infrastructure також відправив п’ять вантажів СПГ, а термінал СПГ Freeport — чотири вантажі СПГ, а Calcasieu Pass компанії Venture Global — три вантажі.

Також протягом тижня LNG-термінал Elba Island відправив два вантажі LNG, а завод Cove Point – один вантаж.

EIA зазначила, що Freeport LNG отримав дозвіл від FERC США на початок введення в експлуатацію об’єктів, необхідних для повернення в експлуатацію другого навантажувального доку, а Venture Global також отримав дозвіл FERC на введення в експлуатацію блоків скраплення 7–9 на експортному терміналі СПГ Calcasieu Pass.

Тепер на об’єкті будуть працювати всі блоки по дві установки скраплення. FERC також схвалив змінений план введення в експлуатацію об’єктів третьої фази.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти