У початок

Ще один АЗК ОККО обладнали зарядною станцією для електромобілів

Зарядна станція TOKA для електромобілів з’явилась на автозаправному комплексі ОККО у Деснянському районі міста Києва. Про це повідомляється на сторінці компанії TOKA у мережі Facebook.

«Зустрічайте TOKA #538 OKKO Gas Station на паркувальному майданчику нашого партнера АЗК «ОККО» по вул. Милославській, 2-А (м. Київ)», – йдеться у повідомленні.  

Зарядна станція працює в режимі 24/7.

Як зазначили у компанії, станція має такі параметри: тип порта – Type 2/Type 1, 22 кВт. Вартість 1 ТОКА – 9,99 грн.

Як повідомили enkorr в ОККО, наприкінці лютого-місяця запрацювала нова зарядка на столичній вулиці Милославській. Загалом же станом на березень 2023 року у мережі ОККО працює 54 зарядних пристрої для електромобілів.

Нагадаємо, що інфраструктуру для електромобілів, компанія облаштовує вже понад 10 років.

«2012 році саме наша компанія встановила перший в Україні чарджер на АЗС. 2014 року ми встановили понад 30 чарджерів на АЗК мережі на всіх основних автошляхах країни – звичні 3-фазні зарядки потужністю від 22 кВт і швидкісні «фаст-чарджери», – каже керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова.

«Із 2018 року нашим партнером у встановленні чарджерів є компанія ТОКА – один із лідерів виробництва й обслуговування електрочарджерів на ринку України. Сьогодні ми активно проводимо модернізацію діючих чарджерів, встановлюємо нові», – додає вона.

У компанії пояснили, що для зручності користування послугами електрочарджерів у мережі ОККО клієнтам необхідно завантажити мобільний додаток від ТОКА. Завдяки йому водії електрокарів можуть бачити актуальний статус кожного з пристроїв на АЗК ОККО: яка його потужність, чи не зайнятий він, чи не перебуває на ремонті тощо. 

Також цей додаток інтегровано в програму лояльності Fishkа, таким чином за кожну зарядку авто на ОККО власникам електрокарів нараховуються бонусні бали.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти