У початок

Saudi Aramco постачить повний обсяг нафти в Азію у вересні

Saudi Aramco повідомила клієнтів у Північній Азії, що вони отримають повний обсяг сирої нафти, який запитували на вересень, повідомили Reuters джерела, незважаючи на те, що королівство продовжило одностороннє добровільне скорочення видобутку.

Найбільший у світі експортер нафти оголосив минулого тижня, що він продовжить скорочення видобутку на 1 млн барелів на день (б/д) ще на місяць – до вересня, і сказав, що скорочення може бути продовжено або навіть поглиблено.

Генеральний директор Saudi Aramco Амін Насер у понеділок заявив, що постачання компанії клієнтам залишаються достатніми.

Згідно з даними трьох торгових джерел, китайські нафтопереробники не вимагали зниження обсягів постачань вересневих вантажів, незважаючи на вищі офіційні ціни продажу (OSP), встановлені Saudi Aramco.

Вони оцінили близько 50-52 млн барелів саудівської нафти, яку придбають китайські покупці, що набагато більше, ніж близько 38 млн барелів у серпні.

Деякі китайські нафтопереробники попросили зменшити постачання від Saudi Aramco протягом останніх трьох місяців через високі ціни на нафту і збільшили закупівлі з Америки й Західної Африки.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти