У початок

Saudi Aramco підвищила ціни на нафту для Азії, США і Європи

Нафтогазова держкомпанія Саудівської Аравії Saudi Aramco підвищила серпневі відпускні ціни на нафту для покупців з Азії, США і Європи, повідомляє агентство Reuters із посиланням на джерела.

Вартість марки Arab Light для покупців з Азії підвищено на $0,2 за барель. Таким чином, вона на $3,2 за барель перевищуватиме ціну кошика сортів Oman/Dubai.

Для споживачів із США ціни в серпні на Arab Light було підвищено на $0,1, тепер вона продається з премією $7,25 щодо ASCI. Ціни на інші марки також було підвищено на $0,1.

Для північно-західної частини Європи для нафти сортів Light, Extra Light, Medium та Heavy ціни було підвищено на $0,8. Таким чином, Arab Light із постачанням у серпні продається на $3,8 дорожче за ICE Brent. Для Середземномор'я ціни для Light, Extra Light і Medium було підвищено на $1, а для марки Heavy — на $1,1. Так, Arab Light з постачанням у серпні продається на $3,5 дорожче за ICE Brent.

Saudi Aramco — національна нафтогазова компанія Саудівської Аравії, її засновано 1933 року. Компанія представлена на трьох основних світових енергетичних ринках: Азії, Європи й Північної Америки. Штат перевищує 70 тисяч людей.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти