У початок

Розпрягайте, хлопці, коней: у мережі SunOil почалися перебої з пальним

Також є російською мовою

У мережі автозаправних станцій SunOil почалися перебої з постачанням пального, деякі станції припинили продаж повністю. Про це enkorr повідомили джерела на ринку, а також підтвердили на «гарячій лінії» мережі.

«Сьогодні в Одесі всі станції стоять без продукту, працюють тільки магазини», – розповів очевидець, попросивши не називати його імені.

На «гарячій лінії» мережі АЗС підтвердили, що перебої з асортиментом мають місце по всій країні.

«У нас змінюється постачальник, є проблеми з наявністю пального по всій країні, але до кінця місяця все має нормалізуватися», – сказав оператор «гарячої лінії».

У поточному січні серед учасників паливного ринку почастішала інформація про проблеми мережі SunOil із платежами. Переважно ці повідомлення стосувалися розрахунків за скраплений газ.

«Нам винні за машину газу з вересня», – каже трейдер, який побажав залишитися неназваним.

Мережа SunOil входить у десяток найбільших в Україні за кількістю АЗС, налічуючи близько 125 одиниць, основу яких становить орендована мережа «Веста», що належить одеському бізнесменові Сурену Сардаряну.

Група компаній «Сан Ойл» відома тим, що управляє чотирма міні-НПЗ у Харківській і Полтавській областях.

2021 року Інститут споживчих експертиз неодноразово фіксував серйозні відхилення якості бензину і дизельного пального, що реалізуються у цій мережі. Зокрема, в окремих пробах бензину було виявлено компонент ММА – токсичну октанопідвищуючу присадку, заборонену до використання в Україні, США і Європі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти