У початок

російські танкери-газовози перетнули Кримський міст після 4 місяців очікування

Три газовози, завантажені бутаном і пропаном, перетнули Кримський міст 12-14 квітня після чотирьох місяців очікування й відпливли до місць призначення, показали дані відстеження суден Refinitiv у середу.

Два галузевих джерела також заявили, що це може означати, що російський термінал у темрюку на березі Азовського моря готовий відновити експорт скрапленого нафтового газу (LPG).

Прибуття газовоза Gas Milano до Темрюкської затоки, за даними суднотрекінгу Refinitiv, також може свідчити про можливе відновлення постачань.

12-мильний (19-кілометровий) автомобільно-залізничний міст частково було зруйновано у жовтні під час нападу, який, як вважає росія, здійснила Україна, котра заперечувала свою причетність. Міст через Керченську протоку з'єднує Чорне море з меншим Азовським.

Кілька цистерн, завантажених бутаном і пропаном, не змогли перетнути Кримський міст через обмеження безпеки, повідомили трейдери минулого місяця.

Зазвичай танкерам потрібно до тижня, щоб доставити вантажі LPG з темрюка до румунських портів «Мідія» й «Мангалія» або до болгарського порту «Бургас».

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти