У початок

Ремонт на Freeport LNG, що горів, в США затягнувся ще на місяць

Часткове відновлення роботи американського заводу зі скраплення природного газу (СПГ) Freeport LNG планується на початку чи в середині листопада. Про це повідомила компанія-оператор підприємства.

«Freeport LNG Development, L.P. (Freeport LNG) завершила детальну оцінку альтернатив відновлення роботи свого заводу зі скраплення газу після інциденту 8 червня і визначила план часткового відновлення операцій, який, на її думку, забезпечує довгострокову безпеку й цілісність об'єкта», — йдеться у повідомленні.

Хоча будівельні ризики можуть вплинути на план, очікується, що початкове виробництво може розпочатися на початку-в середині листопада і вийти на стійкий рівень не менше ніж 2 мільярди кубічних футів на день до кінця листопада, що становить понад 85% експортного потенціалу підприємства.

При цьому раніше компанія повідомляла, що очікує часткового відновлення виробництва СПГ на заводі в жовтні, а до цього вважала, що після вибуху й пожежі, що сталися на початку червня, підприємство буде закрито мінімум на три місяці. Початковий період простою у зв'язку з необхідністю усунення наслідків аварії взагалі оцінювався в три тижні.

Більше того, повне відновлення роботи Freeport LNG оператор підприємства анонсував не раніше кінця року. Тепер вихід на 100% завантаження передбачається в березні 2023 року.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти