У початок

Роботу сайту enkorr і Консалтингової групи «А-95» заблоковано силовиками

Також є російською мовою

Роботу сайту enkorr і Консалтингової групи «А-95» заблоковано через протиправні дії Національної поліції України, повідомляє директор «А-95» Сергій Куюн.

За його словами, сьогодні вранці співробітники поліції прийшли з обшуками в офіс «А-95, у якому також знаходиться редакція enkorr. Під загрозою злому вхідних дверей вони проникли в приміщення, пред'явивши рішення суду, яке стосується справи від 2019 р. по нібито ухиленню від сплати податків.

«Під загрозою фізичної розправи поліцейські відібрали особисті речі й мобільні телефони у всіх співробітників компанії і приступили до вилучення серверів і комп'ютерної техніки», – повідомляє він.

Сергій Куюн розповів, що обшуки також проходили у нього вдома і в аналітика «А-95» Артема Куюна.

«Нас «приаттачили» до справи 2019 року, в якій фігурує два десятки компаній. Ми з ними не те що ніколи не працювали, я навіть таких імен не чув. Та проте, як ні в чому не бувало, слідчий без будь-якого пояснення, яким боком ми до всього цього, пише, що двоє страшних оптимізаторів «впровадили схему мінімізації податкових зобов'язань реального сектора економіки шляхом формування останніми штучного податкового кредиту з ПДВ по безтоварних операціях із наданням різних інформаційних послуг», – повідомив він.

«Загалом, за даними цієї «писульки», ми наоптимізували нашим клієнтам 2,1 млн грн ПДВ. Тобто, нічим іншим ми не займаємося, тільки сидимо і оптимізуємо», – зазначив директор «А-95».

Він вважає, що замовником сфабрикованої справи є компанія «БРСМ-Нафта», незаконну діяльність якої активно розслідують і висвітлюють «А-95» і сайт enkorr.

«Користуючись нагодою, я також хочу передати привіт власнику цього, з дозволу сказати, бізнесу Андрію Васильовичу Бібі! Ви такий неоригінальний, не те що в своєму бодяжного бізнесі - то одне додасте, то друге, то третє, а тут... Та мало що, писали ми про багатьох, тому про всяк випадок передаю привіт й іншим бодяжникам на кшталт Мotto, SunOil, і надто міні -НПЗ у Мерефі компанії «Альтернатив Енерджі Сорсес Компані», - повідомив С. Куюн на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Всього було проведено п'ять обшуків, станом на 17.30 слідчі дії тривали.

Enkorr і далі стежить за ситуацією

Довідка enkorr

Консалтингову групу «А-95» засновано в 2008 році, вона займається професійними дослідженнями ринку нафтопродуктів. Компанія – організатор щорічних конференцій для трейдерів моторних палив: Petroleum Ukraine, LPG Ukraine і Black Sea Petroleum Trading. Загалом за плечима «А-95» уже понад 20 масштабних конференцій, семінарів, майстер-класів.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти