У початок

Роботу Миколаївської перевалки знову заблоковано

Також є російською мовою

У четвер, 4 лютого, група невідомих заблокувала роботу нафтобази, повідомили enkorr очевидці події.

«Група чоловіків у балаклавах і масках заблокувала роботу терміналу. Хто вони і що їм потрібно, невідомо», – каже співрозмовник видання, знайомий із ситуацією.

За його словами, в'їзд на об'єкт заблоковано безліччю машин, відвантаження ресурсу припинено.

Джерела enkorr серед вантажовласників кажуть, що намагаються прояснити ситуацію, щоб зорієнтувати одержувачів пального за термінами відвантаження.

Enkorr продовжує стежити за ситуацією.

Нагадаємо, торік у кінці грудня група невідомих уже блокувала роботу Миколаївської нафтоперевалки. Тоді, за інформацією enkorr, суперечка відбувалася навколо майна нафтобази і не мала відношення до ресурсотримачів.

За даними місцевого видання «Преступности.НЕТ», конфлікт відбувається на нафтоперевалочному комплексі «Глобал-Інвест», оператором якого виступає компанія «Ойл Трансшипмент».

Згідно з даними OpenData, 21 грудня у підприємства вчергове змінився власник. Новими власниками стали компанія «Макском Девелопмент Лтд» та Станіслав Ковальський. До цього, з травня 2019 року, підприємством володіли Айказ Овасафян і компанія «Елліс Трейд Енд Фаненс», зареєстрована на Британських Віргінських островах. Замість Людмили Батаріної директором став Юрій Козин.

Також змінилась і юридична адреса підприємства. Тепер ПП зареєстровано в Києві на бульварі Лесі Українки, 34. До цього адреса була такою: Миколаївська область, Миколаївський район, село Трихати, вулиця Валі Степанової, 57.

Нагадаємо, операторами перевалки в Миколаєві є компанія «Фідея» (входить в орбіту «Трейд Коммодіті») і «Алпен Трейд» – дочірня компанія міжнародного трейдера Coral Energy, який забезпечує Миколаївську перевалку нафтопродуктами морем. За даними Консалтингової групи «А-95», у 2020 р. через Миколаївську перевалку імпортовано 254 тис. т дизельного пального і 36 тис. т авіагасу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти