У початок

Проєкт «Пальне люті» від KLO зібрав понад 10 млн грн

Благодійна ініціатива «Пальне люті» зібрала вже понад 10 млн грн. 1 грн з кожного літра пального Ventus спрямовується на покупку дронів для Сил спецоперацій ЗСУ. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК KLO.

«Бренд KLO продовжує благодійну ініціативу «Пальне люті». Сили спецоперацій України виконують надскладні завдання. KLO тримає прямий зв’язок із військовими й дізнається про потреби безпосередньо від самих захисників», – йдеться у прес-релізі компанії.

Як відомо, благодійна ініціатива «Пальне люті» стартувала у вересні 2023 року. Придбані дрони вже нищать ворога на полі бою, інформацію про це можна побачити у соцмережах KLO.

«Лють набирає обертів, дронів щодня потрібно більше. Ми знаємо, що не одні на цьому шляху, ми бачимо підтримку наших клієнтів, друзів і партнерів. Зараз ми всі разом, ми всі люті на ворога. Ворог не зупиняється і ми не можемо зупинитись», – кажуть у прес-службі KLO.

Учасником проєкту стає кожен, хто заправляє авто пальним Ventus. Саме так акумулюються кошти на дрони для ССО. Окрім того, можна зробити прямий донат через мобільний застосунок KLO й на сайті бренду, чи перерахувати бонуси, накопичені за покупки у застосунку KLO.

Цього року, кажуть у мережі АЗК KLO, до благодійної ініціативи «Пальне люті» долучились відомі діячі культури та спорту. Так, «Пальне люті» підтримав ФК «Динамо Київ», зокрема у зйомці взяли участь гравці «Динамо Київ» Георгій Бущан, Владислав Ванат, Денис Попов. Також до кампанії долучились заслужена артистка України громадська діячка Ірма Вітовська, народний артист Олексій Горбунов і чемпіон України водій-інструктор Олексій Мочанов.

«Ми всі люті на ворога, з «Пальне люті» ми можемо спрямувати цю лють у правильне русло. Для мене важливо підтримувати подібні ініціативи, адже об’єднавшись ми можемо допомогти значно більше», – вважає Ірма Вітовська.

«Кожен з автомобілістів час від часу заїжджає на дозаправку, і навіть якщо ви окремо не донатите, кожним заїздом на KLO, наливаючи собі Ventus, ви допомогаєте Збройним силам України», – зазначив Олексій Мочанов.

Довідка enkorr

Наразі під брендом KLO працює понад 70 АЗК у столиці й Київській, Житомирській, Чернігівській, Чернівецькій і Львівській областях. Комплекси забезпечують своїх клієнтів широкою лінійкою пального, пропонують великий вибір фаст-фуду й товарів для водіїв і пасажирів, надають додаткові сервіси.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти