У початок

Prime відкрив автозаправний комплекс у Чорноморську (фото)

Відкрився автозаправний комплекс мережі Prime у Чорноморську – третій у межах проєкту компанії «АЗС біля кожного порту». Про це повідомив власник мережі Дмитро Льоушкін на своїй сторінці у Facebook.

Станція стала сьомою в мережі на Одещині. 

«Чорноморськ! Плюс один. Генеральною ідеєю цієї навіть не АЗС, а справжнього комплексу для далекобійників, звичайно, була фіналізація нашої південної тріади: АЗС і сервіс під кожним портом», – написав Льоушкін.  

Як повідомляв enkorr, проєкт «АЗС біля кожного порту» – основний проєкт компанії Prime, який реалізується цього року. Два комплекси, у Візирці й Нерубайському, запрацювали раніше. Перший розташовано на повороті до державного порту «Південний» і двох приватних портів – «Ольвія» й ТІС, а другий – на в’їзді в Одесу.

«У нас ще є заправка в Ізмаїлі, але її обладнано давно, а цього року ми робили три припортових комплекси саме біля Одеси – для тих портів, які брали участь у зерновій угоді. Це Чорноморськ, це Візирка – дорога до порту «Південний», і Нерубайське – дорога на центральний Одеський морський порт», – пояснює Дмитро Льоушкін у коментарі enkorr.

Зі слів Льоушкіна, АЗК у Чорноморську обладнано на базі колишнього радянського АТП, яке осучаснили й обладнали всіма зручностями для дальнобійників. «Ми поставити туди наші модулі, кав’ярню, душову, пральню, туалети, обладнали кухню, мийку для вантажівок, зробили WI-FI-покриття, щоб людина почувала себе комфортно», – каже він.

Загалом ідеться про великий комплекс, де «2 га бетонного майданчика», тож на ньому розташовано 80 паркомісць, які охороняються, з подальшим збільшенням до 120-ти.

Як з’ясувалося, на цьому компанія зупинятися не планує – уже найближчим часом буде відкриття ще 2-х заправних комплексів. «Одну станцію ми вже взяли в оренду, її розташовано у Миколаєві на Об’їзній дорозі. Це дорога, яка йде з Кривого Рогу, і там усі зерновози проходять. Наразі проводиться ребрендинг цієї станції, оформлюються всі необхідні документи – і через кілька місяців ми її запустимо», – пояснив Льоушкін.

Робота над обладнанням ще однієї АЗС теж триває, але поки що її розташування компанія не оприлюднює. «Скажу лише, що це теж пов’язано з роботою зерновозів. Тобто, наша мета – повністю закрити для далекобійників усі потреби, які стосуються перевезень зерна й іншої аграрної продукції, тому ми активно взялися за Миколаївську й Одеську області, де доклали максимум зусиль», – підсумував власник Prime.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти