У початок

Prime відзначає зростання паливних продажів на 15%

Також є російською мовою

До вересня 2021 р. обсяги паливних продажів у мережі АЗС Prime дорівнювали обсягам попереднього року, а з початку осені спостерігається зростання на 15%. Про це enkorr повідомили в прес-службі мережі.

«Протягом перших восьми місяців цього року продажі пального за обсягами були зіставні з показниками за аналогічний період минулого року, а з вересня спостерігається 15%-е зростання», – сказали в компанії, зазначивши, що пов'язують цей факт із введенням в експлуатацію автоматичних вагових. комплексів.

У мережі АЗС також додали, що відчутних змін в обсягах непаливних продажів немає, а якщо є зростання, то воно несуттєве – до 5%.

Як повідомлялося раніше, з початку року в мережі АЗС «Prime Group» збудовано три нові автозаправні комплекси, модернізовано за цей же період часу шість станцій.

«За цей рік ми збудували 3 станції, всі три – у західних областях країни, – пояснив у коментарі enkorr власник транспортно-логістичної групи «Прайм» Дмитро Льоушкін. – Модернізація проходила на 6 наших АЗК».

Щодо планів розвитку мережі на 2022 рік, то, як зазначив Дмитро Льоушкін, говорити про це передчасно.

«Про який розвиток може йтися, якщо бізнес із березня-місяця переживає сильний пресинг, – сказав власник Prime Group. – З весни ми пережили вже три хвилі перевірок, і мова – не про контроль якості пального, це необхідно, і з цим у нас проблем немає. Йдеться про ту неузгодженість, через яку опускаються руки і з'являються думки продати бізнес».

Сказане в компанії проілюстрували прикладом: «На одну із наших АЗС прийшла охорона праці – пообіцяли оштрафувати за неналежну висоту громовідводу. А його не можна встановити потрібної висоти, бо там росте дерево. А якщо зрізати дерево, оштрафувати загрожують екологи... Як вийти із ситуації, перевіряльники не знають, але від штрафів це не рятує. І так щодня".

Тому, за словами Дмитра Льоушкіна, про розвиток можна буде говорити тоді, коли у державі наведуть лад у системі перевірок бізнесу.

Нагадаємо, у листопаді відділ державного ринкового нагляду Державної екологічної інспекції підтвердив якість пального на заправках Prime.

Довідка enkorr

Групу Prime було засновано 2006 р. як вантажоперевізника. На сьогодні парк автомобілів, яким управляє компанія, сягає 1000 одиниць.

Основний вид діяльності групи – логістика. Компанія має п'ять офісів: у Харкові, Києві, Дніпрі, Львові й Полтаві. Група стала розвивати власну мережу АЗС у 2015 р..

Сьогодні мережа складається з 45 станцій, представлених у 18 областях України з місячною реалізацією 5 тис. т. Станції Prime розташовано пріоритетно на основних автомагістралях. Prime також займається гуртовою торгівлею пальним.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти