У початок

Prime відкрила модульну АЗС в Стрию (фото)

Також є російською мовою

Група компаній Prime відкрила нову автоматичну контейнерну АЗС (АКАЗС) в м.Стрий (Львівська область). Це вже друга станція Prime у місті, повідомили enkorr у компанії.

Відзначається, що АКАЗС працює повністю в автоматичному режимі. Вона цілодобово продає бензин і дизпальне без участі оператора. До оплати приймаються готівкові кошти й банківські картки.

«Наша концепція орієнтована на вантажний транспорт. Ми тут маємо паркінг на 50 паркомісць, зводимо свою будівлю, де буде вся наша знаменита лінійка сервісів і навіть логістичний офіс», – поділився планами подальшого розвитку цієї АКАЗС власник групи компаній Дмитро Льоушкін.

Тим часом, він зазначив, що на території станції вже працює кафе.

Як повідомляв enkorr, улітку 2020 р. Prime запустила в своїй будівельній компанії підрозділ з реконструкції автозаправних комплексів.

Довідка enkorr

Групу Prime було засновано 2006 р. як вантажоперевізник. Нині парк автомобілів, яким керує компанія, досягає 1000 одиниць. Компанія налічує п'ять логістичних офісів, які розташовано в Харкові, Києві, Дніпрі, Львові й Полтаві. У 2015 р. Prime заснувала свою мережу АЗС, яка сьогодні складається з 59 станцій у 22 областях України.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти