У початок

Працівники ОГТСУ полагодили частину пошкоджених ГРС

Станом на 12 годину дня 25 березня загальна кількість зупинених по Україні газорозподільних станцій (ГРС) зменшилась до 41 ГРС. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на офіційному сайті Опертора газотранспортної системи України (ОГТСУ).

«Більшість із них зупинено через пошкодження мереж обл- і міськгазів та/або активні бойові дії. Так, сьогодні мережі Харківгазу поблизу с. Чистоводівка було пошкоджено внаслідок обстрілів. За вимогою облгазу ОГТСУ зупинив роботу ГРС «Восток» до тих пір, поки не вдасться відновити газорозподільні мережі», – йдеться у повідомленні.

В компанії зазначають, що ОГТСУ продовжує здійснювати технологічний і операційний контроль над об’єктами української ГТС. Компанія також розпочала підготовку до наступного опалювального сезону, проводить роботи з технічного обслуговування обладнання й планові ремонти за результатами внутрішньотрубної діагностики магістральних газопроводів у регіонах, де немає активних бойових дій.

Довідка enkorr

За попередню добу, 24 березня, Оператор ГТС України протранспортував 76,8 млн куб. м природного газу для потреб української інфраструктури і споживачів. Імпорт газу з ЄС в Україну склав 9,4 млн куб. м, власний видобуток — 51 млн куб. м.

 

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти