У початок

Поляки також хочуть заблокувати «Зосин-Устилуг» з 12 лютого

За попередньою інформацією польської сторони, страйк місцевих фермерів окрім пункт пропуску «Дорогуськ−Ягодин» пошириться також на «Зосин−Устилуг» з польського боку кордону.

Про це йдеться у повідомленні Державної митної служби України.

«У понеділок, 12 лютого, очікується часткове блокування руху. Для легкових транспортних засобів і автобусів − пропуск має лишитися вільним, вантажні авто масою до 7,5 тонн страйкарі планують пропускати по три авто за годину в кожну сторону», − йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, польські місцеві фермери планують розпочати страйк на пункті пропуску «Дорогуськ−Ягодин» на польсько-українському кордоні з 9 лютого до 9 березня.

Протестувальники мають намір здійснювати пропуск всіх автобусів і по одному вантажному транспортному засобу в обох напрямках протягом години.

При цьому, як наголошувалося, буде здійснюватися безперешкодний пропуск гуманітарної допомоги і цистерн із паливом на вʼїзд в Україну.

Як повідомляв enkorr, нове блокування українсько-польського кордону, яке анонсують польські фермери, поки що не має впливу на український ринок пального. Зі слів представників паливних компаній, вони продовжують в штатному режиму контрактувати автомобільні партії, зокрема, газу з Польщі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти