У початок

Польська UNIMOT підтримала благодійний проєкт «Укртранснафти»

Польська компанія UNIMOT долучилася до підтримки благодійного фонду «Загартовані серця», організатором якого є працівники «Укртранснафти». Про це йдеться у повідомлені «Укртранснафти» у Facebook.

«Після перемовин генерального директора «Укртранснафти» Володимира Цепенди із Адамом Сікорським (на фото) польські колеги вирішили долучитись до підтримки ідеї благодійного фонду наших працівників «Загартовані серця», — йдеться у повідомлені українського підприємства.

Зокрема UNIMOT допомогла організувати зимовий відпочинок у Польщі для вихованців двох будинків дитини із понад 100 дітей, евакуйованих із Харківщини.  

«Дякуємо компанії Unimot за підтримку нашої ініціативи. Дуже сподіваємось, що нам вдасться подарувати цим діткам частинку свята й оточити їх підтримкою і любов’ю, з якої власне все й починається», — сказав Володимир Цепенда.

Довідка enkorr

UNIMOT S.A. є багатопрофільною компанією, у сферу діяльності якої входить торгівля дизельним пальним, біопаливом, скрапленим газом, природним газом та електроенергією. З 7 березня 2017 року компанію було зареєстровано на основному ринку Варшавської фондової біржі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти