У початок

Польська мережа Circle K розширилася до 400 автозаправних станцій

Circle K розширив свою мережу роздрібної торгівлі пальним у Польщі до 400 АЗС, відкриття останньої відбулося наприкінці липня. Нова станція, розташована у Возніках, є частиною поточної стратегії розвитку роздрібної торгівлі, спрямованої на розширення його присутності по всій країні, повідомляє PetrolPlaza.

Компанія заявила, що планує подальше розширення по всій країні в найближчі кілька років шляхом відкриття власних і франчайзингових сайтів. Поряд із цією стратегією компанія також прагне розвивати формат зручності, а також розгортати більше рішень для підтримки електронної мобільності.

«Польща залишається привабливим ринком для групи Alimentation Couche-Tard. Крім того, використовуючи досвід нашого власника, ми постійно намагаємося впроваджувати нові рішення, такі як касові апарати самообслуговування й автоматична система оплати за пальне. Таким чином ми прагнемо розвинути нашу конкурентоспроможність у сфері зручності», — сказав Сігітас Райла, генеральний директор Circle K Poland.

Торік компанія досягла рекорду у відкритті нових станцій: загалом було відкрито 20 закладів за франчайзинговою моделлю, а два належать і управляються брендом. Зараз мережа складається з 400 станцій — 275 власних і 125 франчайзингових.

Circle K присутня на польському ринку з 1992 року і на кінець 2022 року мала 393 станції. З 2012 року компанія належить канадській компанії Alimentation Couche-Tard, одному з найбільших роздрібних торговців світу.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти