У початок

Польські фермери розпочали блокаду українського кордону

Польські фермери розпочали блокаду пункту пропуску на кордоні з Україною – «Медика - Шегині». Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко, передає «Українська правда».

«Дії польських фермерів по блокуванню руху транспортних засобів розпочалися перед пунктом пропуску «Медика», що навпроти українського «Шегині». Близько 10:10 про це українських прикордонників повідомили польські колеги», – зазначив він.

За словами речника, рух блокують близько 100 осіб та близько 50 транспортних засобів. Через ці дії руху вантажівок, легкових автівок та автобусів на виїзд та в’їзд до Польщі поки не здійснюється.

«Сподіваємося, що ситуація зміниться якнайшвидше і окремі категорії транспорту все ж почнуть пропускати», – наголосив Демченко.

На інших напрямках, де 9 лютого також планувалося блокування руху, а це напрямки пунктів пропуску «Ягодин» та «Рава-Руська», рух транспортних засобів відбувається, про початок блокування інформації від польської сторони ще не надходило.

Як повідомлялося, у межах протестів польські фермери планують заблокувати рух у п’яти пунктах пропуску на кордоні з Україною: три – 9 лютого, ще два – 12 лютого.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти