У початок

Подвійний дебют: Chipo привезла американський дизель залізницею

У лютому 2024 року мережа автозаправних станцій Chipo вперше імпортувала дизельне пальне залізницею. Про це повідомили enkorr у компанії.

Оператор реалізував проєкт разом з польським трейдером Unimot.

«Більша частина наших АЗС сконцентрована в західній частині України, відповідно постачання через польський кордон для нас логістично найбільш оптимальні. З Unimot ми мали тривалий позитивний досвід співпраці, тому вирішили розпочати «залізничну» програму з перевіреним партнером», – повідомила Христина Бабляк, начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності Chipo.

З її слів, продукт американського виробництва було транспортовано з порту у Гдині, й він має гарні якісні показники. Заокеанський дизель почне надходити у мережу з 21 лютого.

Рішення освоювати залізничний транспорт компанія прийняла через проблеми з автомобільним імпортом, які влаштували польські страйкарі восени минулого року.

«Маємо диверсифікуватись, щоб забезпечувати безперебійне постачання пального. Залізничні перевезення мають свої особливості й вимоги, але ми швидко адаптувалися до нових умов», – додала представниця мережі.

Довідка enkorr

Мережу Chipo засновано 2015 року, вона налічує 70 АЗК. Автозаправні станції компанії представлені у Київській, Вінницькій, Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Черкаській, Волинській, Кіровоградській, Рівненській і Закарпатській областях.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти