У початок

Pern оголосив інвестиційні плани на 2023 рік

2023 року Pern витратить на інвестиції і реконструкцію майже 0,7 млрд злотих. Завдяки цьому він хоче посилити енергетичну безпеку Польщі, зокрема у сфері сирої нафти, у зв'язку зі змінами в постачанні цієї сировини. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Інформуючи про інвестиційні плани на 2023 рік, Pern серед іншого перерахував таке: запуск паливного трубопроводу від Боронова до Тшебіні, будівництво нових резервуарів для продукту ємністю 256 тис. м3, які восени буде використано клієнтами компанії, а також розширення потужностей для прийому палива, що доставляється морем до Польщі.

За даними Pern, восени 2023 року буде введено в експлуатацію 8 нових паливних резервуарів загальною ємністю 256 тис. м3. Компанія повідомила, що планує побудувати нові склади, зокрема на базі палива в Дебогуже (Поморське воєводство), яка вже є ключовою ланкою в системі постачання Польщі рідким паливом. Крім того, у Дебогуже буде побудовано ще три резервуари обсягом 50 тис. м3 кожна, призначені для зберігання нафтопродуктів, що полегшить обслуговування клієнтів Pern, зацікавлених в імпорті палива.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти