У початок

Підприємець сплатить 3 млн грн за недопостачання пального комунальникам на Хмельниччині

У Хмельницькій області за позовом прокуратури повернуто бюджетні кошти обсягом майже 3 млн грн. Про це повідомляється на сайті Хмельницької обласної прокуратури.

Як зазначається у повідомленні, на виконання рішення суду, винесеного за результатами розгляду позовних вимог Окружної прокуратури міста Хмельницького, приватний постачальник пального сплатив в місцевий бюджет майже 3 млн грн. Йдеться про кошти, надмірно сплачені за закупівлю бензину й дизельного палива.

«Встановлено, що 2020 року між місцевим комунальним і приватним нафтовим підприємством укладено договір на постачання майже 740 тонн палива на суму близько 17 млн грн для забезпечення транспорту місцевої інфраструктури. За умовами договору постачання пального передбачалась протягом 2 років», – повідомляє прес-служба облпрокуратури.

Однак маючи на меті збільшити ціну за одиницю товару на вигідний для себе відсоток, нафтова компанія спонукала замовника до укладення додаткових угод. Як наслідок, комунальне підприємство недоотримало 160 тонн палива на загальну суму майже 3 млн грн.

Господарським судом Хмельницької області позов окружної прокуратури задоволено в повному обсязі, а кошти перераховано до місцевого бюджету.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти