У початок

Отримав підозру керівник компанії, яка продавала в Києві фальсифіковане пальне

Пред’явлено підозру керівнику товариства, яке продавало фальсифіковане пальне у столиці. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки (БЕБ) України на своєму сайті.  

«Детективи Головного підрозділу детективів БЕБ повідомили про підозру керівнику однієї з компаній за ч. 1 ст. 204 Кримінального Кодексу України», – зазначають у бюро.

Згідно з повідомленням, вищезазначене товариство продавало уроздріб фальсифіковане пальне через мережу автозаправних станцій у Дніпровському й Дарницькому районах м. Києва.

Раніше детективи БЕБ провели обшуки на цих АЗС і вилучили незаконно виготовлене пальне. Також було демонтовано обладнання, призначене для зберігання й відпуску пального.

Досудове розслідування за ч.ч. 1, 2 ст. 204 Кримінального кодексу України здійснюють детективи БЕБ за оперативного супроводу співробітників департаменту внутрішньої безпеки та захисту працівників БЕБ. Процесуальне керівництво – прокурори Офісу генерального прокурора.

Як повідомляв раніше enkorr, у Києві виявили й припинили роботу нелегальної модульної АЗС.

Нагадаємо, нещодавно у Києві й області вилучили на 8 нелегальних АЗС контрафактне пальне й обладнання вартістю 9 млн грн, про що enkorr також повідомляв.

Окрім того, видання писало, що у Вараському районі Рівненської області поліцейські викрили нелегальну АЗС й вилучили 4 тонни пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти