У початок

Отримали підозру члени групи, яка викрадала нафту з нафтопроводу (фото)

Оголошено про підозру 5 жителям Полтавської й Чернігівської областей, які здійснили врізку до магістрального нафтопродуктопроводу ПАТ «Укрнафта» й таким чином викрадали нафту. Про це повідомляється на сайті Полтавської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури 5 особам (трьом мешканцям Полтавської і двом – Чернігівської областей) повідомлено про підозру у крадіжці вуглеводної сировини, вчиненій повторно, за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану, й пошкодженні магістрального нафто-, газопроводу, що призвело до порушення його нормальної роботи і спричинило небезпеку для життя людей (ч. 4 ст. 185, ч. 2 ст. 292 КК України)», – йдеться у повідомленні прес-служби Полтавської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрювані на території Чернігівської області з метою викрадення нафти здійснили врізку до магістрального нафто-, газопроводу одного з переробних підприємств ПАТ «Укрнафта».

Під час обшуків у місцях проживання підозрюваних правоохоронці вилучили знаряддя для вчинення злочинів, транспортні засоби, радіостанції, мобільні телефони й інші речові докази.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, а всім особам обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою з можливістю внесення застав.

Слідчі дії здійснюються ГУНП в Полтавській області, оперативний супровід – УСР  в Полтавській області ДСР НП України.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти