У початок

Orlen побудує перший зарядний парк у Німеччині

Orlen будує новий зарядний парк в Ельмсхорні з 16 зарядними станціями високої потужності у рамках своєї стратегії подальшого розвитку електронної мобільності у Німеччині. Про це повідомляє Mobility Plaza.

Компанія відсвяткувала церемонію закладки фундаменту, на якій були присутні мер Ельмсхорна Фолькер Хатьє і представники фірми. На площі 1 500 кв. м буде встановлено вісім станцій швидкої зарядки Alpitronic HYC-400 потужністю 400 кВт.

Зарядний майданчик буде повністю покритий фотоелектричною системою для виробництва стійкої електроенергії.

«Цим кроком ми посилаємо ще один сигнал на користь розширення зарядної інфраструктури, щоб задовольнити зростаючий попит на ефективні варіанти зарядки й просувати електромобільність у нашій власній мережі. Ми особливо раді, що можемо створити наш перший зарядний парк у безпосередній близькості від штаб-квартири нашої компанії в Ельмсхорні», – каже Артур Франкевич, генеральний директор Orlen Deutschland GmbH.

Завершення будівництва зарядного парку в Ельмсхорні заплановано на кінець 2025 року. Зараз Orlen керує понад 40 зарядними станціями в Німеччині під брендом Orlen Charge.

Бренд базується на трьох стратегічних стовпах: будівництво й експлуатація парків електронних зарядок, розширення електронної мобільності з партнерами та інтеграція зарядної інфраструктури у власну й зіркову мережу з 600 станцій по всій Німеччині.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти