У початок

«Око за око»: за два місяці зібрали 130 млн грн на перших 10 Sharks

З 1 листопада мережа АЗК ОККО зібрала потрібну суму коштів на придбання перших 10-ти розвідувальних безпілотників Shark. Повідомлення про це оприлюднено на сторінці мережі у Facebook.   

«Перша десятка «Шарків» є. Це наш з вами особливий подарунок до Нового року для ЗСУ. Танцюємо з «Повернись живим» маленький переможний танець в честь цього і вкотре шлемо вам слова подяки», – зазначають у компанії, звертаючись до кожного, хто долучився до збору коштів на безпілотники.

Тож, зазначають у повідомленні, «вмотивовано продовжуємо заправляти Pulls помсти і наближатися до нашої мети – 25-ти «Шарків», залишилося ще 15».

Як писав раніше enkorr, спільна ініціатива мережі АЗК ОККО і фонду «Повернись живим», яка має на меті зібрати гроші на 25 новітніх безпілотників, стартувала з 1 листопада. За тиждень накопичили гроші на перший комплекс, на початок грудня зібрали на чотири «Шарки». На сьогодні ж, як видно з інформації на сайті мережі, уже є 130 090 214 грн – і ця цифра постійно збільшується.

Нагадаємо, вартість одного розвідкомплексу – 13 млн грн. На новітні БПЛА мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, який є на вкладці ініціативи.

Як ми вже повідомляли, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що придбанням 25-ти таких безпілотників ініціатива не обмежиться, й спільна ініціатива мережі АЗК ОККО й фонду «Повернись живим» передбачає придбання 75 таких безпілотників.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти