У початок

«Око за око»: на Sharks зібрано вже понад 120 млн грн

На цю мить завдяки ініціативі мережі АЗК ОККО і БФ «Повернись живим» накопичено 123 млн грн, що дає змогу придбати 9 розвідувальних безпілотників Shark. Інформація про це є на вкладці ініціативи на сайті мережі ОККО.

Понад 123 млн грн, які дають змогу придбати 9 розвідувальних безпілотних комплексів уже сьогодні, зібрано, щоб придбати 10 Sharks, залишилося зібрати зовсім трішки, кажуть у прес-службі мережі.

Як писав раніше enkorr, спільна ініціатива мережі АЗК ОККО і фонду «Повернись живим», яка має на меті зібрати гроші на 25 новітніх безпілотників, розпочалася 1 листопада. Упродовж перших семи днів накопичили гроші на перший комплекс, на початок грудня зібрали на чотири «Шарки». На сьогодні ж, як видно з інформації на сайті мережі, уже є 123 031 214 грн.

Вартість одного розвідкомплекса – 13 млн грн, тож на перших 10 безпілотників потрібно 130 млн грн – і перша партія «Шарків» може стати новорічним подарунком для нашої армії.  

З інформацією про це кожен може ознайомитися самостійно – на вкладці ініціативи збору, яка функціонує на сайті мережі АЗК ОККО.

Нагадаємо, на розвідкомплекси мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, який є на вкладці ініціативи.

Як зазначалося, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що придбанням 25-ти таких безпілотників ініціатива не обмежиться, й спільна ініціатива мережі АЗК ОККО й фонду «Повернись живим» передбачає придбання 75 таких безпілотників.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти