У початок

«Око за око»: вже зібрано кошти на 18 Sharks

За неповних чотири місяці мережа АЗК ОККО зібрала понад 237,5 млн грн, яких вистачить на придбання 18 розвідувальних безпілотних комплексів Shark. Про це компанія повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Потрібних 237 млн грн уже зібрали у рамках ініціативи мережі АЗК ОККО і благодійного фонду «Повернись живим», яка стартувала торік 1 листопада.

«Зграя поповнилась 18-ою пташкою. Ось що робить кожен заправлений тобою літр Pulls'а помсти, твої донати по qr-коду на стаканчику чи придбаний фірмовий мерч – наближають нашу мету – 25 розвідкомплексів «Шарк», – йдеться у повідомленні.   

У прес-службі мережі АЗК зазначають, що темп підтримки цієї ініціативи росте з кожним днем.

Як писав раніше enkorr, спільна ініціатива мережі АЗК ОККО і фонду «Повернись живим», яка має на меті зібрати гроші на 25 новітніх безпілотників, стартувала у листопаді 2022 року. За тиждень накопичили гроші на перший комплекс, під Новий рік – уже на 10 новітніх БПЛА. На сьогодні ж, як видно з інформації на сайті мережі, уже є 237 540 756 грн – і ця цифра постійно збільшується.

Нагадаємо, вартість одного розвідкомплексу – 13 млн грн. На новітні БПЛА мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, який є на вкладці ініціативи.

Як ми вже повідомляли, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що придбанням 25-ти таких безпілотників ініціатива не обмежиться, й спільна ініціатива мережі АЗК ОККО й фонду «Повернись живим» передбачає придбання 75 таких безпілотників.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти