У початок

«Око за око»: уже є гроші на 17 розвідкомплексів Shark

За другий тиждень лютого-місяця завдяки спільній ініціативі мережі ОККО й фонду «Повернись живим» зібрано гроші вже на 17-ий розвідкомплекс Shark для ЗСУ, а загалом із листопада минулого року накопичено майже 223 млн грн. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Загалом менш ніж за пів місяця лютого зібрано кошти на 2 розвідкомплекси. «Нам з «Повернись живим» (БФ, спільно з яким реалізується спільна ініціатива «Око за око» з придбання новітніх розвідкомплексів – ред.) дуже подобається так тиждень починати», – йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сторінці компанії у мережі Facebook.

«Ну, а щоб традицію підтримувати, продовжуємо заправляти твій бак Pulls’ом помсти. Готувати кавуську у той самий стаканчик із qr-кодом. І стильний мерч підганяти», – додають у прес-службі ОККО.

Нагадаємо, щоб долучитися до збору коштів на розвідкомплекси, треба залити в бак пальне Pulls, відсканувати qr-код на стаканчику чи задонатити на сайті.

Як писав enkorr раніше, мета проєкту – придбання 25-ти таких комплексів загальною вартістю 325 млн грн.

Для цього мережа АЗК ОККО із 1 листопада минулого року перераховує по гривні з вартості кожного літра свого брендового пального PULLS/DIESEL у фонд Sharks. Охочим допомогти з придбанням розвідкомплексів можна долучитися і прямим донатом на спеціальний рахунок фонду «Повернись живим».

Окрім того, мережа також запустила лімітовану серію брендованого мерча, який можна придбати на АЗК. Процент від продажу худі й шкарпеток від українського бренду Dodo Socks теж іде на розвідкомплекси Shark.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти