У початок

«Око за око»: ОККО зібрала кошти вже на 12 Sharks

Накопичених у рамках ініціативи коштів вистачить, аби придбати 12 розвідувальних безпілотників Sharks. Інформацію про можна побачити на вкладці ініціативи на сайті мережі АЗК ОККО.

На цю мить завдяки ініціативі мережі АЗК ОККО і БФ «Повернись живим» накопичено понад 156 млн грн, за ці гроші вже можна придбати 12 розвідувальних комплексів Shark, у кожен з яких входить три безпілотники, спеціальний автомобіль і пускова установка. Цю суму зібрано менш, ніж за 2,5 місяця. Ще трохи – і буде накопичено половину від обсягу, потрібного на 25 розвідувальних безпілотних літальних апаратів.

Як зазначають у компанії, на підтримку збору на Sharks водіям, які заправилися будь-яким Pulls'ом помсти на АЗК ОККО, з другої половини грудня видають спеціальну наліпку на авто. Хто хоче її отримати, повинен поспішити – серія лімітована, тож запас наліпок обмежений.

Як повідомляв enkorr, спільна ініціатива мережі АЗК ОККО і фонду «Повернись живим», яка має на меті зібрати гроші на 25 новітніх безпілотників, стартувала у перший день останнього місяця осені. За перший тиждень листопада зібрали гроші на перший комплекс, на початок грудня накопичили вже на чотири «Шарки». На сьогодні ж, як видно з інформації на сайті мережі, уже є 156 347 915 грн, і ця сума постійно збільшується.

Нагадаємо, вартість одного розвідкомплекса – 13 млн грн. На Sharks мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, який також є на вкладці ініціативи.

Як повідомлялося раніше, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що придбанням 25-ти таких безпілотників ініціатива не обмежиться, й спільна ініціатива мережі АЗК ОККО й фонду «Повернись живим» передбачає придбання 75 таких безпілотників.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти