У початок

«Око за око»: ОККО зібрала кошти на 23 розвідкомплекси Shark

За п’ять місяців мережа АЗК ОККО зібрала понад 299,7 млн грн у межах спільної з БФ «Повернись живим» акції на безпілотні розвідкомплекси Shark, яких вистачить на придбання 23 таких комплексів. Про це йдеться у повідомленні компанії у Facebook.

«Ще одна велика «рибка» у зграї – 23-я! – повідомляє прес-служба мережі ОККО. – Перший «Шарк» уже успішно працює. А ми дотискаємо ще 2, щоб підсилити нашу розвідку».

Як раніше повідомляв enkorr, ЗСУ отримали перший розвідкомплекс Shark.

Нагадаємо, вартість одного розвідкомплексу – 13 млн грн. На новітні БПЛА мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, який є на вкладці ініціативи.

До складу одного комплексу входить прохідне авто, обладнане пунктом управління, пускова установка і два безпілотних літальних апарати.

Як ми вже повідомляли, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 таких комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що в рамках ініціативи для ЗСУ буде закуплено ще 25 резервних БПЛА, щоб вчасно можна було замінювати апарати, втрачені чи пошкоджені під час виконання завдань.

Наразі тривають навчання екіпажів для управління розвідкомплексами.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти