У початок

«Око за око»: ОККО накопичила кошти на 24 Sharks

Станом на сьогодні мережа АЗК ОККО зібрала понад 315,9 млн грн у межах спільної з БФ «Повернись живим» акції на безпілотні розвідкомплекси Shark, яких вистачить на придбання 24 таких комплексів. Інформацію про це можна побачити на вкладці акції на офіційному сайті компанії.

«Ну що, готові до останнього «Шарку»? Бо ми з «Повернись живим» – так! 24 «акула» у зграї, а перша вже відпрацьовує свої завдання, – повідомляє прес-служба ОККО на сторінці компанії у мережі Facebook. – Pulls помсти в бак, шкарпетки та худік на себе, qr-код все ще на стаканчику. Усе, як всі вже звикли. Несемось до фіналу».

Як раніше повідомляв enkorr, ЗСУ отримали перший розвідкомплекс Shark.

Нагадаємо, вартість одного розвідкомплексу – 13 млн грн. На новітні БПЛА мережа ОККО перераховує по гривні з кожного проданого літра пального PULLS 95 і PULLS DIESEL. Додатково кошти на їх придбання можна скинути на спеціальний рахунок, який є на вкладці ініціативи.

Такий комплекс складається з прохідного автомобіля, обладнаного пунктом управління, пускової установки й двох безпілотних літальних апаратів.

Як відомо, загалом у рамках цієї ініціативи заплановано придбати 25 комплексів для ЗСУ, на що потребується 325 млн грн. Проте організатори акції зазначають, що в рамках ініціативи для ЗСУ буде закуплено ще 25 резервних БПЛА, щоб вчасно можна було замінювати апарати, втрачені чи пошкоджені під час виконання завдань.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти