У початок

«Око за око»: накопичено кошти на 16 розвідкомплексів Shark

Упродовж першого тижня лютого-місяця завдяки спільній ініціативі мережі ОККО й фонду «Повернись живим» зібрано гроші вже на 16-ий розвідкомплекс Shark для ЗСУ, а загалом із листопада минулого року накопичено майже 209 млн грн. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Як зазначили у компанії, 16 Sharks є завдяки згуртованості всіх українців.

«Щосекунди десь в країні ллється Pulls помсти й зараховуються донати. Лічильник «Око за око» постійно нам показує, скільки ж ще до нашої цілі. Ми з «Повернись живим» знаємо, що до фіналу не так і далеко. Адже темп підтримки проєкту шалений», – також ідеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці мережі АЗК у Facebook.

Щоб долучитися до збору коштів на розвідкомплекси, треба залити в бак пальне Pulls, відсканувати qr-код на стаканчику чи задонатити на сайті.

«До 25-ти «акул» ще 9. Прискорюємося, щоб швидше передати розвідкомплекси нашій розвідці», – підсумували у прес-службі компанії.

Нагадаємо, мета проєкту – придбання 25-ти таких комплексів загальною вартістю 325 млн грн.

Як повідомляв раніше enkorr, мережа АЗК ОККО із 1 листопада минулого року перераховує по гривні з вартості кожного літра свого брендового пального PULLS/DIESEL у фонд Sharks. Охочим допомогти з придбанням розвідкомплексів можна долучитися і прямим донатом на спеціальний рахунок фонду «Повернись живим».

Мережа також запустила лімітовану серію брендованого мерча, який можна придбати на АЗК, повідомили у прес-службі компанії. Процент від продажу худі й шкарпеток від українського бренду Dodo Socks теж іде на розвідкомплекси Shark.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти