У початок

Око за око: кошти на 13 Sharks зібрано, попереду ще 12

Мережа ОККО і фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» у рамках спільної ініціативи «Око за око» вже акумулювали 169 млн грн на придбання 13 новітніх безпілотних розвідувальних комплексів Shark для ЗСУ. Про це enkorr розповіли у прес-службі компанії. 

«13 «Шарків» на нашому лічильнику! І вони з нетерпінням чекають ще 12 своїх колег, аби виконати свою обіцянку – око за око! – повідомляється також на сторінці мережі у Facebook.

Як писав enkorr раніше, загалом у рамках проєкту компанія й фонд планують закупити і передати захисникам України 25 таких комплексів загальною вартістю 325 млн грн. У цю суму входитиме закупівля 25 автомобілів із пунктом управління комплексами, 75 безпілотних літальних апаратів і 25 пускових установок.

Нагадаємо, з початку листопада минулого року мережа ОККО гривню з кожного літра пального PULLS 95/Diesel перераховує на закупівлю розвідкомплексів Shark. Підтримати проєкт можна також і через спеціальний рахунок «Повернись живим» на сайті або зісканувавши код на стаканчиках мережі.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти