У початок

ОККО візьметься за працевлаштування ветеранів у Львові

Мережа АЗК ОККО підписала меморандум зі Львівською міською радою, благодійним фондом UNBROKEN і професійною HR-спільнотою Львова, мета якого – максимально сприяти працевлаштуванню ветеранів війни та їхній інтеграції у цивільне життя. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі АЗК.

Загалом, ідеться в оприлюдненому прес-релізі, до меморандуму долучилися 27 бізнесів, які працюють у Львові. Серед них і ще одна з компаній холдингу OKKO Group – концерн «Хлібпром».

«348 працівників ОККО нині боронять Україну. За кожним із них компанія зберігає робоче місце і продовжує виплачувати зарплату. А тих, хто демобілізується, ми радо приймаємо у команді і поважаємо наших героїв, – зазначає HRD OKKO Євгенія Кузьминська. – Крім того, наша компанія ще задовго до повномасштабної війни почала впроваджувати принципи безбар’єрності у свої  корпоративні стандарти».

Нагадаємо, останнім часом ОККО уже співпрацювала у сфері інклюзивності з фондом UNBROKEN – за допомогою програми лояльності Fishka, ініціатором якої є ОККО, вдалося зібрати понад 30 млн грн для реабілітаційного центру. Окрім того, запустили разом з Uklon інклюзивний клас авто у Львові, про що наше видання теж повідомляло.

«Тож наша участь у цьому меморандумі – логічне продовження відповідальної позиції бізнесу», – підсумувала Євгенія Кузьминська.

Як повідомили у компанії, у рамках меморандуму учасники планують активно ділитися власним досвідом, реалізовувати спільні проєкти, втілювати успішні зовнішні практики – тобто, робити все, що допоможе людям, які повернулися з війни, знову влитися у цивільне життя і знайти роботу.

Як повідомляв enkorr раніше, компанія ОККО стала членом спільноти «Бізнес без бар'єрів», у якій більш ніж 30 великих бізнесів різних галузей об’єдналися навколо ініціативи першої леді України Олени Зеленської.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти