У початок

ОККО встановила 9 нових LPG-модулів 2022 року

За 2022 рік мережа АЗК ОККО встановила ще 9 модулів для заправки скрапленим газом на своїх автозаправних комплексах, повідомляє прес-служба мережі.

«Три з них – у Києві, по одному – у Львові, Дніпрі, Одесі, Вінниці, Білій Церкві й Чорткові (Тернопільська область)», — йдеться у повідомленні.

Крім того, компанія уже відновила 7 газових модулів, які було пошкоджено під час бойових дій навесні 2022 року в Чернігівській і Київській областях. Ці модулі знову запрацювали на двох АЗК в Чернігові, а також в Ірпені, Бородянці, Заліссі, Калинівці.

У компанії зазначили, що нині заправитися газом можна на 287 автозаправних комплексах ОККО у всіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій).

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії здійснюють реалізацію товарів через магазини на АЗК, продаж нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти