У початок

ОККО виділить 220 тис. л пального на відновлення постраждалих міст

Мережа АЗК ОККО започаткувала четвертий проєкт з допомоги у відновлені міст, які постраждали від російських загарбників. Про це повідомили в прес-службі мережі.

«Ми виділили 220 тис. л пального для потреб відновлення інфраструктури Чернігова й низки міст Київської області: Ірпеня, Гостомеля, Бучі, Ворзеля, Бородянки», — йдеться в повідомлені компанії.

Як зазначили в ОККО у коментарі enkorr, фінансування цього цільового проєкту перевищить 12 млн грн, додавши, що перші партії пального уже відвантажили.

Зокрема, як повідомила прес-служба Чернігівської міської ради, 15 тис. л пального від ОККО вже надійшло для 11 комунальних підприємств міста.

«У зв’язку з потребою відновлення життєдіяльності населення і об’єктів інфраструктури Чернігова, які постраждали через російську військову агресію, комунальним підприємствам міста передано талони на пальне», — зазначили в міськраді.

Як повідомлялось, раніше мережа ОККО зарезервувала нафтопродукти на 4 млн грн у рамках спільного з фондом «Повернися живим» проєкту надання допомоги волонтерським і громадським організаціям, які здійснюють евакуацію людей і доставляють гуманітарну допомогу.

ОККО продовжує забезпечувати пальним волонтерські й громадські організації, які здійснюють евакуацію населення з місць бойових дій, перевозять гуманітарну допомогу.

Допомогу пальним отримали й підрозділи ДСНС, «Укравтодору», медики, інші підприємства й організації, які забезпечують життєдіяльність країни. Загальний обсяг допомоги, повідомили enkorr у прес-службі, наданої за сприяння компанії на потреби оборони й підтримки потерпілих від війни, станом на кінець травня склав 47,9 млн грн.

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти