У початок

ОККО відкрила у Львові ще один ОККО Drive

На АЗК ОККО у Львові відкрився ОККО Drive. Це вже третя така точка у місті. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«На АЗК ОККО у Львові по проспекту В’ячеслава Чорновола, 14 відкрився ОККО Drive. Сервіс дозволяє замовити їжу й напої з асортименту кафе, магазинів, не виходячи з автомобіля», – йдеться у прес-релізі.

Щоб скористатися сервісом, треба під’їхати до стійки з меню на території комплексу, зробити вибір, після чого переїхати до вікна видачі, розрахуватися у зручний спосіб і забрати сформоване й запаковане замовлення.

Замовити можна як страви з асортименту кафе – піцу, бургери, хотдоги, снеки, випічку, каву/чай, так і товари з магазину – напої тощо.

Нагадаємо, дві пілотні точки запрацювали у Львові (вул. Наукова, 2-А) й Тернополі (с. Гаї-Гречинські по вул. Львівській, 9) буквально у липні, на черзі ще 7 ОККО Drive на АЗК у Львові.

«Тестовий Drive було відкрито у Львові по вул. Личаківській ще 2021 року, на ньому компанія відпрацювала всі процеси й проаналізувала попит клієнтів на цей сервіс. Попередні інвестиції у відкриття ОККО Drive у доопрацьованому й оновленому форматі на рівні  $1,8 млн», – кажуть у прес-службі компанії. 

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти