У початок

ОККО відкрила новий АЗК на Київщині (фото)

На початку вересня розпочав роботу новий автозаправний комплекс ОККО у селі Тарасівці поблизу Боярки у Київській області. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

Як зазначають у компанії, на АЗК встановлено 6 паливо-роздавальних колонок. Клієнтам пропонується 5 видів пального: бензини А-95 Євро і Pulls 95, дизельне пальне ДП євро і Pulls Diesel, а також скраплений газ.

Для зручності клієнтів на заправці облаштовано просторі магазин й кафе загальною площею понад 90 квадратних метрів.

АЗК у Тарасівці став уже 31 автозаправним комплексом ОККО, що працює у Київській області, йдеться у повідомленні. Ще 38 АЗК мережі обслуговують автомобілістів безпосередньо у Києві.

Попри те, що під час весняних бойових дій частина цих об’єктів зазнала руйнувань і пошкоджень, компанія змогла оперативно відновити їхню роботу.

Як повідомляв enkorr, у червні мережа АЗК ОККО продовжила відновлювати роботу своїх автозаправних комплексів. Після ліквідації пошкоджень запрацювали ще два комплекси на Київщині – у смт Бородянка й м.Ірпінь – і два в Харкові. 

Раніше відновили свою повноцінну роботу три АЗК ОККО, які було пошкоджено внаслідок бомбардувань російськими військами.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні.

Акціонером і інституціональним інвестором компанії є Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР).

 

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти