В начало

ОККО відновила роботу ще 4 пошкоджених російськими військами АЗК

Мережа АЗК ОККО продовжує відновлювати роботу своїх автозаправних комплексів. Після ліквідації пошкоджень запрацювали ще два комплекси на Київщині – у смт Бородянка й м.Ірпінь – і  два в Харкові. Про це повідомляє прес-служба мережі.

«Сьогодні тут уже можна заправитись, купити продукти в магазині, перекусити готовими стравами, – йдеться у повідомленні. – Дізнатися про графік роботи, наявність пального, форму оплати, встановлені ліміти на заправку, як завжди, можна в чат-боті у Telegram - @OkkoFuelBot».  

Нагадаємо, що у травні було відновлено роботу 7-ми АЗК ОККО, про що enkorr писав раніше, тож від початку травня це вже 11 АЗК, які було запущено після проведення ремонтних робіт.

«Окрім цих чотирьох, ще шість комплексів – у Києві й області, один – у Житомирської області, які також було пошкоджено в результаті бойових дій, відновили свою повноцінну роботу минулого місяця», – кажуть у компанії.

Усі автозаправні комплекси перевірено на безпечність і технічну відповідність.

Як повідомляв enkorrраніше відновили свою повноцінну роботу три АЗК ОККО, які було пошкоджено внаслідок бомбардувань російськими військами.

Нагадаємо, група компаній Prime поступово відновлює АЗС, що були на тимчасово непідконтрольних територіях.

Також мережа KLO відновила роботу свого автозаправного комплексу в місті Ірпені.

Запрацював і розташований у Бучі автозаправний комплекс мережі АЗС WOG, який було обстріляно й повністю розграбовано російськими загарбниками.  

 

Печать

Коментарии

Войдите чтобы иметь возможность оставлять коментарии

Войти