У початок

Мережа АЗК WOG відновила роботу у Бучі (фото)

Розташований у Бучі автозаправний комплекс мережі АЗС WOG, який було обстріляно й повністю розграбовано рашистськими загарбниками, знову запрацював. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на офіційній сторінці мережі у Facebook.

«Під час воєнних дій у Бучі АЗК WOG було обстріляно й повністю розграбовано загарбниками. Після звільнення міста ми почали активно працювати над його відновленням, якому дуже посприяла підтримка місцевої громади, – йдеться у повідомленні прес-служби. – Сьогодні ми вже можемо сміливо запросити клієнтів не тільки заправитись пальним, але й скуштувати традиційні смаколики й випити горнятко найкавовішої кави у WOG CAFE».

Як зазначається, наразі доступні до продажу брендове дизельне пальне, а також ДП «Мустанг» і бензин «А95 Мустанг», які можна придбати за готівку, на гаманець PRIDE чи розрахуватися за покупку банківською карткою.

«Поступово ми плануємо відновлювати роботу й інших своїх автозаправних комплексів, що постраждали внаслідок бойових дій у Київській і Чернігівській областях, а згодом і в інших регіонах», – зазначають у компанії.

Як раніше писав enkorr, група компаній Prime поступово відновлює АЗС, що були на тимчасово непідконтрольних територіях. 

Також мережа KLO відновила роботу свого автозаправного комплексу в місті Ірпені.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти