У початок

ОККО в лютому встановила на своїх АЗК ще 14 СЕС

Сонячні електростанції працюють уже на 140 АЗК мережі автозаправних комплексів ОККО, 14 із них встановлено в лютому цього року. Про це enkorr повідомили у прес-службі компанії.

«Мережа ОККО продовжує укомплектовувати свої автозаправні комплекси сонячними електростанціями, які розміщуються на даху операторної й на даху над паливороздавальними колонками і дають змогу частково забезпечити електроенергією потреби АЗК, заощаджуючи на її закупівлі на енергоринку», – йдеться у прес-релізі.

Як зазначають у мережі, дахові СЕС працюють уже на 140 АЗК ОККО, 14 з них введено в експлуатацію у січні-лютому 2024 року.

За 2023 рік мережа ОККО поповнилася 60-ма новими СЕС, про що enkorr повідомляв раніше. Найбільшу кількість із них введено у Львівській області – 16. Також 13 СЕС встановлено у Івано-Франківській області, 12 – у Києві й Київській області, по 6 – у Вінницькій і Закарпатській областях, 3 – у Тернопільській, 2 – у Чернівецькій, по 1 – у Черкаській і Хмельницькій областях.

У січні-лютому вже цього року СЕС встановлені на 10 АЗК у м. Київ і 1 – у Київській області, на 2 у Житомирській області і 1 – у Закарпатській.

Як зазначають в ОККО, 2024 року компанія планує встановити СЕС ще на 50-70 АЗК. Наразі триває робота з проведення тендерів і укладання договорів з переможцями, після чого буде розпочато роботи зі встановлення СЕС.

Довідка enkorr

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажами нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти