У початок

ОККО інвестувала ще 3,5 млн євро в оновлення автопарку

Мережа АЗК ОККО вклала понад 3,5 млн євро у придбання спецтранспорту для власних потреб. Про це enkorr повідомили у прес-службі мережі.

«Мережа АЗК ОККО продовжує оновлювати свій парк транспортних засобів для перевезення нафтопродуктів. Компанія уклала новий контракт із шведським виробником автомобілів Scania на придбання 22 автомобільних тягачів SUPER R 460», – йдеться у прес-релізі.

Як зазначають у компанії, 8 цих машин уже в Україні, решта прибуде найближчим часом. Крім того, мережа додатково придбала 10 напівпричепів-цистерн марки Everlast. Загалом на ці придбання компанія спрямувала більше 3,5 млн євро.

«Ми отримуємо значний економічний ефект від роботи власного автотранспортного підрозділу. Це дає змогу знизити витрати на зовнішні перевезення, уникнути затримок з постачанням і забезпечити максимальний контроль над логістикою. Як результат, якість і вчасність обслуговування наших клієнтів і нашої мережі АЗК тримаємо на найвищому рівні», – каже Віктор Філоненко, керівник автотранспортного напрямку ОККО.

Наразі у складі транспортного підрозділу ОККО працює 16 автоколон у різних регіонах держави, а це понад 250 одиниць техніки для перевезення пального. За останні кілька років цей парк оновився більш як наполовину, і середній вік машини становить зараз 6 років. Водночас від початку повномасштабного вторгнення мережа ОККО передала для потреб різних військових частин ЗСУ 8 автотягачів, 7 напівпричепів-паливоцистерн і 2 напівпричепи-авіазаправники, про що enkorr повідомляв раніше.

Довідка enkorr  

Мережа АЗК ОККО (концерн «Галнафтогаз») входить до складу OKKO Group і є однією з найбільших автозаправних мереж в Україні. У структурі компанії також мережа закладів харчування в дорозі, стаціонарні й мобільні лабораторії контролю якості нафтопродуктів тощо.

Підрозділи компанії займаються реалізацією товарів через магазини на АЗК, продажем нафтопродуктів великим і малим гуртом, надають послуги з експертизи якості пального.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти