У початок

Одесита засудили до тюрми за продаж фіктивних талонів і крадіжку

Суд засудив до п’яти років позбавлення волі одесита, який ошукав десятьох людей, продавши їм фіктивні талони на пальне. Про це повідомили в прес-службі ГУНП Одещини.

Встановлено, що чоловік розміщував на одній із популярних платформ оголошень інформацію про продаж талонів на пальне за заниженою ціною.

«Зустрічаючись із покупцями, він продавав їм за 500 гривень несправжні талони на 20 літрів бензину А-95. Після відмови на АЗС постраждалі звернулися до поліцейських», — йдеться у повідомленні.

Крім того, слідчі встановили й довели вину фігуранта у крадіжці 16 метрів кабелю зв’язку і трьох розподільчих телефонних боксів з під’їзду однієї з багатоповерхівок. Викрадене він планував здати в пункт прийому металобрухту, але не встиг, оскільки його було затримано поліцейськими.

Раніше на проблему реалізації фальшивих талонів на пальне звернув увагу директор Консалтингової групи «А-95» Сергій Куюн.

«Останнім часом у соцмережах з’явилась купа об’яв про продаж талонів на пальне за низькими цінами. Об’єм – від 60 л, тобто від 3 000 грн. Особисто спробував замовити, але наш люб’язний діалог обірвався на моєму питанні, як можна пересвідчитись у дійсності талонів», — написав експерт на своїй сторінці у Facebook.

«Продзвонив пару великих мереж, їхні безпекові служби кажуть, що всі випадки продажу талонів, які їм траплялись останнім часом, – шахрайство. Будьте пильними!» — додав він.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти