У початок

«Нова пошта» почала торгувати пальним

Українські сільськогосподарські підприємства почали купувати дизельне пальне у компанії «Нова Енерджі», що входить до групи компаній Nova («Нова пошта»). Про це повідомила прес-служба компанії.

«Енергетична компанія «Нова Енерджі», яка на 70% забезпечує потреби «Нової пошти» у пальному, почала постачати дизель для зовнішніх клієнтів», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, «Новуа Енерджі» було створено у березні 2024 року для забезпечення потреб «Нової пошти» в паливі після ударів по нафтосховищах.

«Компанія отримала необхідні ліцензії й інвестувала у власний парк бензовозів і склади зберігання пального $3 млн за 2022-2023 роки, а також уклала довготривалі контракти з провідними постачальниками, такими як Orlen, Hellenic, «Укрнафта» і Vitol», — повідомили у компанії.

У планах, як зазначається, — збільшити парк бензовозів і до кінця року вийти на продажі обсягом до 1,5 млн л пального щомісяця.

За даними Консалтингової групи «А-95», на цей час імпортних постачань пального на адресу «Нова Енерджі» ще не надходило.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти