У початок

Непрохані гості: UPG вийшла з гуртом у Харкові, Wexler на підході

Також є російською мовою

Компанія «Укрпалетсистем» (оперує мережею АЗС UPG) розпочала реалізацію дрібногуртових партій дизельного пального в Харкові. Про це enkorr повідомили учасники ринку.

За інформацією співрозмовника видання, компанія продає дизельне пальне виробництва білоруських НПЗ з орендованої нафтобази ТОВ «Гермес-Плюс».

Сьогодні, 15 лютого, «Укрпалетсистем» виставляла дрібногуртові партії ДП за 21,65-21,75 грн/л. Ціни в інших учасників ринку знаходилися в діапазоні 21,60-21,70 грн/л.

У зв'язку з приходом нового гравця місцеві трейдери очікують додаткового посилення конкуренції, оскільки «Укрпалетсистем» відома важкопояснюваним рівнем цін, який зазвичай межує із собівартістю. Однак вплив нового гравця на Харківщині може бути не таким відчутним через витратну логістику білоруських нафтопродуктів.

Також до кінця лютого в регіоні очікується поява дизпального «Роснафти», імпортером якого виступає Wexler Group. За наявними у enkorr даними, відвантаження першої партії з НПЗ повинно відбутися 15 лютого.

Ринок східних областей відчуває надлишок пропозиції протягом останнього року через різкі збільшення постачань із Росії. Крім «Лукойлу» (імпортер «Гран Прі Ойл»), який у 2020 році збільшив постачання до 60 тис. т на місяць, на ринок вийшла продукція «Газпромнафти», «Татнафти», ТАІФ, «Роснафти» та інших. Крім того, регіон перебуває в радіусі ефективного постачання «Укртатнафти», яка нарощує перероблення.

Довідка enkorr

«Укрпалетсистем» (Коростень, Житомирська обл.) спеціалізується на постачаннях нафтопродуктів (переважно ДП) з Білорусі й подальшої дрібногуртової реалізації через мережу нафтобаз. Компанія оперує одним із найбільших парків бензовозів (приблизно 200 од.).

Мережа АЗС UPG, якою оперує «Укрпалетсистем», налічує близько 70 станцій, значну частину яких зосереджено в Центральному та Західному регіонах України.

Склад акціонерів компанії невідомий.

Друкувати

Коментарі

Увійдіть щоб мати можливість лишати коментарі

Увійти